Tandrup sponsort Ronald McDonald Huis Sophia-Rotterdam

Tandrup is de Deense producent van het gecertificeerde T-Safe productenpakket dat bestaat uit onder andere douchekoppen met de mogelijkheid voor het plaatsen van een legionellafilter. Door de jarenlange samenwerking met ziekenhuizen en het produceren van medische filterproducten hebben wij goede relaties met ziekenhuizen opgebouwd. Dankzij de filterproducten van Tandrup kunnen gebouwen volledig operationeel blijven en hoeft niemand zich zorgen te maken over de gezondheid van de gebruikers.

Via de woensdag – wensdag Facebook actie heeft het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam een oproep geplaatst voor een sponsor om alle verouderde douchekoppen in de gastenkamers te vervangen. Na het zien van de oproep was Tandrup zeer bereid om de gevraagde douchekoppen te leveren en is hierdoor trotse sponsor van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam geworden. We dragen zowel het Huis als ook alle medewerkers en vrijwilligers een zeer warm hart toe en hebben het Huis kunnen ondersteunen door douchekoppen en perlators ter beschikking te stellen. Op deze manier kunnen wij het verblijf van de patiënten en hun naasten hopelijk nog veiliger en aangenamer maken.

Wat doet het Ronald McDonald Huis Sophia-Rotterdam?

Sinds 1985 biedt Huis Sophia Rotterdam een tijdelijk thuis aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen, opgenomen in het ziekenhuis. Hier is de familie dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam werkt zonder overheidssubsidie, met de bevlogen hulp van 198 vrijwilligers, medewerkers, donateurs en sponsors.

Meer nieuws

De technologie achter T-safe waterfiltratie

De technologie achter T-safe waterfiltratie

T-safe waterfiltratie maakt gebruik van geavanceerde holle vezelmembraantechnologie om veilig water te leveren op het punt van gebruik, waardoor eindgebruikers onmiddellijk worden beschermd tegen het risico van infectie door ziekteverwekkers in het water. In deze In...